Historie over het bedrijf Indesit

Indesit is voor oorsprong een Italiaans bedrijf, dit verklaard de aparte naam ook. Het bedrijf werd in 1985 samengevoegd met een zelfde soort bedrijf. Het bedrijf houd zich hoofdzakelijk bezig met keukenapparatuur en witgoed. Om te concureren hebben ze veel producten in de lagere prijsklasse. het nadeel hiervan is echter wel dat de kwaltijd niet altijd even goed is.

Het logo van Indesit

Introductie – Waar is het op gebaseerd?

Om u een hoop onderzoek te besparen hebben wij een selectie gemaakt van de beste indesit wasmachines. De selectie is gebaseerd op onderzoek van onder andere de Consumentenbond. De rapporten die ze hebben gemaakt zijn geanalyseerd en kort en bondig samengevat.  Wilt u meer weten over een bepaalde wasmachine kun je dat bij “volledige Review” lezen. Wilt u kijken hoeveel het model op dit moment kost klik dan op “BESTELLEN”

Beste Indesit Wasmachines

Indesit XWE 81683X WSSS EU

Deze Indesit wasmachine is een stukje duurder als de andere uit de top 3 van Indesit. Desondanks is hij nog wel een stuk goedkoper dan andere wasmachines van bijvoorbeeld AEG, Bosch of Siemens. De prijs van deze wasmachine ligt rond de €380. De XWE 81683X WSSS EU heeft een maximale capaciteit van 8 kilo. Daarnaast is de max centrifugetoerental 1600. Deze statistieke wijken niet veel af van de betere wasmachines. Echter heeft hij wel enkele nadelen. Zo is de spoelfunctie van de wasmachine bij zowel katoen als synthetische stof matig. Ook is het katoenprogramma met halfvolle trommel niet bepaalt zuinig en is dit programma ook erg langzaam.

Wasmachine Indesit XWE 81683X WSSS EU

Wasmachine Score: 6,2

Indesit IWB 61451 C ECO EU Wasmachine

Indesit IWB 61451 C ECO EU

Deze wasmachine is net als de IWC 5145 een budget wasmachine. Je betaald iets minder dan €300 voor dit exemplaar. De wasmachine heeft een inhoud van 6kg en kan maximale 1400 toeren draaien. Het energielabel is A+. Schoonwassen van katoen doet hij uitstekend met een 8,6. Echter wast hij synthetisch maar matig schoon(5,5 hiervoor). Daarnaast is ook deze wasmachine erg slecht met het spoelen van uw was. Hier krijgt hij gemiddeld een 1,7 voor. De kans dat er nog zeepresten in uw was zitten is dus groot. Voor mensen die hier niet goed tegen kunnen wordt deze wasmachine dus afgeraden. Verder heeft de wasmachine een langzaam katoenprogramma en is hij ongemakkelijk in gebruik.

Wasmachine Score: 5,7

Indesit IWC 5145

Deze wasmachine is een budget wasmachine en is ook niet ideaal voor een gezin. De opslagcapaciteit van deze Indesit is namelijk 5 kg. Katoen wast hij op 40°C goed schoon(8,6). Voor synthethisch op dezelfde temperatuur schoonwassen krijgt hij een 6,1. Waar het bij deze wasmachine de mist in gaat is spoelen. Katoen, wat een groot gedeelte van uw was is spoelt hij heel slecht schoon. Hiervoor kreeg bij van de Consumentenbond een 1,2(synthetisch een 4,3). Het gebruikersgemak is ook onvoldoende met een 4,6. Het bedienen van deze wasmachine en gemak is niet om over naar huis te schrijven.

Indesit IWB 61451 C ECO EU Wasmachine

Wasmachine Score: 5,1

De Beste Indesit Wasmachines
4 (80%) 5 votes