Historie over het bedrijf Beko

Beko is gestart in het jaar 1955. Het is toen begonnen met het maken van enkele wasmachines. Deze maken ze nog steeds en daarnaast produceren ze ook andere huishoudelijke apparaten. Momenteel zijn ze actief in meer dan 130 landen en hebben ze 25.000 medewerkers. Een kenmerk van de wasmachines van Beko is dat ze niet zo duur zijn en de modellen in de top 3 maximaal €500 kosten.

Beko Logo

Introductie – Waar is het op gebaseerd?

Om u een hoop onderzoek te besparen hebben wij een selectie gemaakt van de beste Beko wasmachines. De selectie is gebaseerd op onderzoek van onder andere de Consumentenbond. De rapporten die ze hebben gemaakt zijn geanalyseerd en kort en bondig samengevat.  Wilt u meer weten over een bepaalde wasmachine kun je “volledige Review” lezen. Wilt u kijken hoeveel het model op dit moment kost klik dan op “Goedkoopste Prijs”

Beste Beko Wasmachines

Beko WMB61432MU

De eerste wasmachine van Beko is de WMB61432MU. In deze wasmachine kan 6 kilogram. Hij heeft energielabel A++ en draait maximaal 1400 toeren. Het display geeft de resterende tijd weer en er zit een timer op om de starttijd in te stellen. Verder is deze wasmachine eentje voor mensen met een klein budget. De wasmachine kost rond de €360. Een van de mindere kanten is dat hij niet goed schoonwast. Ook krijgt hij voor spoelen van de consumentenbond gemiddeld een 4,3. Voor alle voor- en nadelen lees de volledige review.

Beko WMB 61432 MU Wasmachine

Wasmachine Score:  5,1

De Beko WMY71443LMB2 Wasmachine

Beko WMY71443LMB2

De Beko WMY71443LMB2 lijkt veel op het model wat hieronder samengevat wordt. De wasmachine wast niet goed en krijgt hier een 4,5 gemiddeld voor. Het spoelen doet hij wel beter waar hij ook een 4,5 voor krijgt (spoelen ligt bijna altijd een stuk lager dan schoonwassen). Voordelen aan deze wasmachine is dat het waterverbruik niet hoog is en hij duidelijke informatie geeft tijdens het wassen. Ook is een volle machine katoen snel gewassen met een tijdsduur van 2 uur. Wellicht is dat de reden ook waarom het niet goed schoongewassen wordt.

Wasmachine Score:  5,1

Beko WMB81443 PTHLC

Deze wasmachine is beschikbaar vanaf ongeveer €425. Hij heeft een laadvermogen van 8 kilogram. De maximale centrifugesnelheid is 1400 en heeft energieklasse A+++. Echter is deze wasmachine af te raden. De reden hiervoor is dat hij voor wassen van katoen en synthetische stoffen een 4,7 krijgt. Daarnaast spoelt hij heel slecht waardoor het geen goede wasmachine is voor mensen met een gevoelige huid. Conclusie is dat deze wasmachine een afrader is.

De Beko WMB 81443 PTHLC Wasmachine

Wasmachine Score:  5,1

De Beste Beko Wasmachines
3.38 (67.69%) 13 votes