Als je een nieuw product koopt dan wil je het liefste het aller beste product van de hele wereld. Dit product moet dan ook nog zo min mogelijk geld kosten. Dat is de beste manier om een consument tevreden te maken.

Nu is het niet altijd duidelijk wat het beste product is. Alle fabrikanten vertellen altijd dat hun product het aller beste is. Dit is ook niet zo gek want het bedrijf wilt graag zoveel mogelijk producten verkopen. Echt onafhankelijke informatie is dit dus zeker niet.

Daarnaast heb je nog Consumentenbond. Dit is een onafhankelijke instelling die verschillende producten vergelijkt. Een nadeel aan deze “instelling” is dat ze wel geld vragen voor de tests die ze gedaan hebben. Dit is dus ook niet echt heel prettig. Zo moet je een account aanmaken en een lidmaatschap afsluiten (wat bijna iedereen weer vergeet te annuleren) puur om wat wasmachines met elkaar te vergelijken.

In 2015 vonden wij dat dit allemaal toch te veel moeite kosten. Wij zijn van mening dat de Nederlandse bevolking recht heeft op gratis onafhankelijke informatie. En die gratis onafhankelijke informatie verspreiden wij door middel van deze website.

Neem dus gerust een kijkje op onze website.

Rate this post